Thursday, 20 March 2014

Entry Berbayar: Minuman tenaga Walit Strong

Siapa suka minum air minuman tenaga mcm red**** atau pearl kc* atau long**** , atau air yg dutanya adalah pelakon dan pelawak terkenal tu terutama bila long distance journey kan,pemanduan lama kan jadi bolehlah cuba produk  ini keluaran orang Islam dan bumiputera ni yang diperbuat dari sarang burung walit madu serta kurma ,rasanya sedap dgn 3 perisa iaitu apple kurma,honey ,dan original.,dan khasiatnya banyak,selain mengurangkan rasa mengantuk dan keletihan badan,elok juga utk wanita yg ingin menjaga kecantikan dalaman, serta blh mengurangkan kebas kaki ,sakit pinggang serta sesuai utk PEROKOK tegar yang mahu mengurangkan kesan dari nikotin serta cegah dari sakit jantung selain dari mengurangkan batuk ,lelah ,asma,demam,resdung dan kurangkan kahak.bagaimana cara nak beli? Ok mmg tiada dipasaran pasaraya besar @ petrol pump so bg yg nak beli atau jadi agen blh hubungi 012 5296773 (fizal) 017-4474890 (kamarul) .bagi yang tinggal di pantai timur temui mereka di pesta flora di RTC Kota bharu bermula 20 -29 March 2014. rugi x rasa,sedap dan memberi kesegaran badan. Support produk org kita :) dan jom ramai ramai like FB Pearl Walit Global, ada macam-macam update terkini dan  testimoni dari pengguna minumam Walit Strong ini PEARL WALIT GLOBAL  



sedap diminum sejuk 








posted from Bloggeroid