Saturday, 4 July 2015

IKLAN BERBAYAR

KOLAGEN TERBAIK DUNIA
 
WAJIB BACA SINI

 

APA ITU ROYALE C PLUS

 


PITERA


PITERA Merupakan ejen anti penuaan yang ajaib. produk skincare terkenal dari Jepun menamakan sebagai 7 wonders in the world. ia akan membuatkan kulit lebih licin dan halus serta mengekalkan PH yang sihat ,membantu melegakan kulit terbakar akibat sinaran matahari dan membantu menganjalkan kulit serta lebih cerah.


MAQUIBERRY

RC PLUS merupakan kolagen pertama yang digabungkan dengan maquiberry. maquiberry meupakan buah berry yang paling tinggi aktioksidan berbanding berry yang lain. berfungsi melawan radikal bebas , memberikan kesihatan kardiovaskular, asas selamat vitamin c dan potasium serta tahap tertinggi antiosianin dan polyphenols. 
 dan ini adalah carta nilai orac iaitu carta untuk melihat kadar antioksida
TREMELLA FUCIFORMIS  
 

Ialah sejenis cendawan putih yang menjadi amalan masyarakat jepun dan korea untuk kesihatan dan kecantikan . fungsi juga sebagai pencegah degrasi nyanyuk mikro saluran darah di kulit.


SARANG BURUNG WALIT 

Membantu memelihara kemudaan dan meningkatkan kulit, meningkatkan sistem imun badan , menyegerakan pemulihan,membantu melegakan astma dan batuk , melancarkan sistem penghadamandan pembuangan air besar, dan kaya dengan faktor pertumbuhan epidermis EGF yang bertanggungjawab dalam kulit dan pembaikan tisu.


BAHAN LAIN YANG PENTING DALAM RUMUSAN RC PLUS
ANTARA BAHAN LAIN LAGI YANG ADA TERMASUKLAH ,

# CO ENZYM Q10
#EKSTRAK STRAWBERRY
#ACAI BERRY
#KAROT
#PEACH
#MULTIVITAMIN bERMINAT BOLEH WHATSAPP 0183758320
No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Pedas Anda Di Sini